Nerede : Kazdağları - Arıklı Köyü
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 8 Bungalow 18 Yatak
Hizmet :

Roka Ekolojik Konaklama tesisi Çanakkale bölgesinde ve Arıklı Köyü bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Kayalar Mevkii No:171 Arıklı Köyü Yolu Üzeri. Ayvacık ilçesinde yer alan Roka Ekolojik Konaklama, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde yer alan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Restoran, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Roka Ekolojik Konaklama

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi oda ve 18 yatakdır. Roka Ekolojik Konaklama, KazdağlarıRoka Ekolojik Konaklama, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 10000 metre mesafededir. Roka Ekolojik Konaklama tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 11:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 10000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 35000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel çalışmaktadır.

Roka Ekolojik Konaklama Yorumları