Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 12 Oda 42 Yatak
Hizmet : 365 gün

Abay Motel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Kahramanlar Mah., Çakıl Sokak No:7. Ayvalık ilçesinde yer alan Abay Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde yer alan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Sivrisinek Teli, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Bahçeli, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Mama Sandalyesi, Havlular, Bagaj Muhafazası imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Abay Motel

Motel statüsünde ki tesis, toplam 12 oda ve 32 yatak olarak belirtilmiştir. Abay Motel, AyvalıkAbay Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Abay Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 1 personel çalışmaktadır.

Abay Motel Yorumları